LHBTi- meetings Alphen aan den Rijn

LHBTi is een actueel onderwerp in de samenleving.
Uit landelijk onderzoek is gebleken dat er veel jongeren zijn die worstelen met allerlei vragen of obstakels rondom hun geaardheid. Het vergt een vertrouwensband en gevoel van veiligheid om dit met iemand te delen uit de naaste omgeving zoals familie, vrienden of vertrouwenspersoon op school of binnen een organisatie.

Om die reden is een initiatief ontstaan waarbij deze jongeren een veilige plek word geboden en zij elkaar kunnen ontmoeten, met elkaar dingen kunnen delen en elkaar kunnen versterken. Binnen Alphen aan den Rijn is op de 1e maandag van de maand een LHBTi-meeting voor jongeren tot en met 18 jaar. Deelname is kosteloos.
De organisatie van de bijeenkomsten biedt ruimte voor een lach en een traan en vooral: ruimte om te kunnen zijn wie je bent. Zij hebben gemerkt dat dit heel waardevol voor de jongeren in hun zoektocht naar zichzelf.

Heeft u vragen hebben omtrent deze meetings voor jongeren of een andere vraag met betrekking tot dit onderwerp, dan kunt u contact opnemen via info@lhbtialphen.nl.

Comments are closed.